Advies nodig?
Phone 0597 432 574 of e-mail

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Sharp MX-C304W *prijs op aanvraag*

Omschrijving Sharp MX-C304W *prijs op aanvraag*

De MX-C304W is ontworpen om uw waardevolle bedrijfsinformatie veilig te houden, maar maakt ook flexibele workflows mogelijk. Dit biedt uitzonderlijk gebruiksgemak, eenvoudige connectiviteit en moeiteloze mobiliteit aan uw medewerkers om de efficiëntie te optimaliseren.

Het compacte ontwerp en de uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat u het gemak ervaart van een desktopmachine in combinatie met de prestaties van een A3 MFP.

Met een afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut (ppm) in zowel kleur als zwart-wit biedt de MX-C304W meteen een productiviteitstoename aan uw mensen, zeker in combinatie met de nieuwste Adobe Embedded Printer Engine (AEPE) technologie, die helpt om tot 80% sneller te printen vanaf mobiel apparaten, USB-geheugen en vanuit de cloud. U kunt zelfs nog meer tijd besparen dankzij de flexibele papiercapaciteit, die kan worden uitgebreid van 300 tot 2.700 vel verdeeld over maximaal 5 papiercassettes, zodat u minder vaak hoeft bij te vullen.

Dankzij de razendsnelle documenteninvoer (DSPF) scant u in één scanslag beide zijden van een document met een snelheid tot wel 110 images per minuut (ipm). Of u kunt bijvoorbeeld maximaal 25 visitekaartjes in één keer scannen, of beide zijden van maximaal vier kaarten. Deze snelle digitalisering van documenten is perfect voor drukke omgevingen, zoals bijvoorbeeld een receptie, waar in korte tijd vaak veel gedaan moet worden. Een grote harde schijf van 500 GB aan boord (HDD) kan grotere en veel complexere documenten opslaan en alles kan snel worden geopend met behulp van een efficiënt document archiveringssysteem. Om het u en uw collega’s nog makkelijker te maken, kunt u met de Office Direct Print-technologie * van Sharp afdrukken wat u wilt, zonder dat u gebruik hoeft te maken van een pc. Loop gewoon naar uw MFP, plaats bijvoorbeeld een USB-geheugenstick met afbeeldingen, Adobe PDF's of Microsoft® Office-bestanden en druk alles af wat u maar wilt. Of u kunt documenten snel scannen en opslaan, rechtstreeks naar de USB-stick.

De intuïtieve bediening zorgt er voor dat het voor de gebruiker makkelijk wordt gemaakt, waardoor de meest complexe processen eenvoudig kunnen worden gestart. Daarom ontving Sharp de prestigieuze Buyers Lab 'Ease of Use' PaceSetter Award en de' MFP Line of the Year '2019. Het overzichtelijke 7-inch LCD-kleurenscherm, dat kantelbaar is voor een aangename kijkhoek, en de Easy-modus zorgen er voor dat alle dagelijkse veelgebruikte functies, zoals 'Scannen' en 'Kopiëren', worden weergegeven in grote, direct toegankelijke pictogrammen. Of, als er andere functies zijn die veel worden gebruikt, kunt u eenvoudig hun pictogrammen slepen en neerzetten op uw persoonlijke startscherm voor snellere toegang.

De MX-C304W beschikt over de meest geavanceerde beveiligings- en toegangscontrolesystemen die ervoor zorgen dat uw waardevolle informatie en intellectuele eigendom volledig worden beschermd, zodat verstoring van uw bedrijfsvoering wordt voorkomen. De uitgebreide beveiligingsmogelijkheden bieden een effectieve bescherming voor zowel uw netwerk als uw gegevens. Dit biedt rust in de wetenschap dat uw bedrijf en uw gegevens proactief op het hoogste beveiligingsniveau beschermd kunnen worden.

Brochure MX-C304W


Genoemde prijzen zijn inclusief all-in service en 1.000 afdrukken zwart per maand.

Specificaties Sharp MX-C304W *prijs op aanvraag*

Product
Artikelnummer MXC304W
Merk Sharp
Algemeen
Type printer Kleuren multifunctional
Functionaliteit Printer, kopiëren en scannen
Afdruktechnologie Laser
Kleurenprinter Ja
RAM-geheugen 5 GB
Harddisk 500 GB
Afdrukken
Maximaal papierformaat A4
Maximale afdrukresolutie Tot 600 x 600 dpi
Afdruksnelheid zwart/wit Tot 30 ppm
Afdruksnelheid kleur Tot 30 ppm
Automatisch dubbelzijdig afdrukken Ja
Eerste pagina klaar na (zwart/wit) 6,3 seconden
Eerste pagina klaar na (kleur) Binnen 7,4 seconden
Scannen
Scannerfunctie Ja
Dubbelzijdig scannen Ja, DSPF
Scannen in kleur Ja
Kopiëren
Kopieerapparaat Ja
Faxen
Fax Ja
Papierverwerking
Papierformaten A4, A5, A6, B5, B6, C5, DL, Envelop
Papiergewicht 55 tot 220 gr/m²
Invoercapaciteit handinvoer Tot 100 vel
Invoercapaciteit lade 1 Tot 200 vel per lade
Aansluitmogelijkheden
USB versie USB 2.0
Netwerkaansluiting Ja
Beeldscherm
Display Ja
Kleurenscherm Ja, 7 inch
Touchscreen Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht 38 kg
Opties
Leverbare opties Extra laden en diverse onderkasten
€0,00 p/m


  • Inclusief toners en drums
  • Inclusief onderhoudscontract
  • Uitstekende aftersales

Advies nodig?
Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur
Phone 0597 432 574
Email info@leaseprinter.nl
Zorgeloos printen
Geen langlopende contracten
Merk onafhankelijk
Merken