Advies nodig?
Phone 0597 432 574 of e-mail

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Sharp MX-2651 *prijs op aanvraag*

Omschrijving Sharp MX-2651 *prijs op aanvraag*

De MX-2651 A3-kleuren multifunctionele printer (MFP) biedt een reeks opties en upgrades, waardoor deze aan te passen zijn aan uw toekomstige behoeften. Ze optimaliseren de productiviteit en zijn ideaal voor elke drukke werkgroep die prestaties, hoogwaardige kleuren en veelzijdigheid nodig heeft.
De standaard Print Release functie biedt gebruikers de mogelijkheid om printopdrachten te sturen en op te slaan op de hoofd MFP, die fungeert als server, en deze vervolgens beveiligd en op het gewenste moment af te drukken op één van de maximaal 5 multifunctionals die in het netwerk gekoppeld staan. Optioneel is deze multifunctional uit te breiden met een postscript module, een Wi-Fi adapter voor mobiele connectiviteit en een module voor het direct printen van MS Office bestanden vanaf USB-geheugen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ondersteuning voor een secundair LAN (optioneel) wat gelijktijdige ondersteuning voor twee netwerken biedt.
Een kantelbaar 10.1”kleuren LCD touchscreen biedt de mogelijkheid om het beginscherm eenvoudig naar wens aan te passen en te personaliseren door uw favoriete buttons te slepen en te plaatsen op de gewenste posities. Dagelijks gebruik is eenvoudig en intuïtief; U heeft direct toegang tot verschillende functies en mogelijkheden zoals de geavanceerde voorbeeldweergavefunctie of andere instellingen door eenvoudig het scherm aan te raken, te slepen, te tikken, te vergroten/ verkleinen met uw vingers zoals u gewend bent op een tablet of smartphone.
Met een afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit, een standaard dubbelzijdige documenteninvoer (RSPF) met een capaciteit van 100 vel en een scansnelheid van 80 pagina’s per minuut, biedt de MX-2651 u alle mogelijkheden om uw efficiency en de productiviteit in uw bedrijf te verhogen; terwijl een resolutie van 600 x 600 dpi, plus de auto proces controle en het developer verversingssysteem verzekeren u van een consistente en hoge afdrukkwaliteit van al uw documenten. Een maximale papiercapaciteit van 6.300 vel en ondersteuning voor een breed scala aan media tot SRA3 formaat en 300 grams papiergewicht, zorgen er voor dat deze multifunctional met gemak kan voldoen aan de gevarieerde afdrukeisen die u heeft binnen uw bedrijf. Diverse afwerkingsmogelijkheden zoals perforeren, vouwen met nieten in de rug, handmatig nieten en nietloos hechten voegen extra veelzijdigheid toe aan deze multifunctional. Een zeer uitgebreide reeks beveiligingsfuncties houden uw data en netwerk veilig, inclusief toegangscontrole, gegevensversleuteling en S/MIME, evenals een zelfherstellend firmware systeem, SSL-certificaatvalidatie en een white list voor het uitvoeren van programma's.
De MX-2651 maakt gebruik van de nieuwste energiebesparende technologie van Sharp. Een korte opwarmtijd, een laag stroomverbruik en een lage TEC-waarde zijn allemaal bedoeld om geld te besparen en uw milieudoelstellingen te ondersteunen. Bovendien zorgt de automatische uitwerpfunctie van de tonercartridge ervoor dat alle toner wordt verbruikt, waardoor er minder belasting op hulpbronnen is.
Deze A3 kleuren multifunctional is uitgevoerd met 4 papierladen, een onderkast en heeft een afdruksnelheid van 26 pagina's per minuut.


Brochure MX-2651


Genoemde prijzen zijn inclusief all-in service en 1.000 afdrukken zwart per maand.


Specificaties Sharp MX-2651 *prijs op aanvraag*

Product
Artikelnummer MX2651EU
Merk Sharp
Algemeen
Type printer Kleuren multifunctional
Functionaliteit Printer, kopiëren en scannen
Draagbaar Nee
Afdruktechnologie Laser
Fotoprinter Nee
Kleurenprinter Ja
RAM-geheugen 5 GB
Harddisk 500 GB
Afdrukken
Maximaal papierformaat (SR) A3
Maximale afdrukresolutie Tot 600 x 600 dpi
Afdruksnelheid zwart/wit Tot 26 ppm
Afdruksnelheid kleur Tot 26 ppm
Automatisch dubbelzijdig afdrukken Ja
Eerste pagina klaar na (zwart/wit) 4,7 seconden
Eerste pagina klaar na (kleur) 6,7 seconden
Randloos printen Nee
Scannen
Scannerfunctie Ja
Dubbelzijdig scannen Ja, R-SPF
Scannen in kleur Ja
Kopiëren
Kopieerapparaat Ja
Faxen
Fax Nee
Papierverwerking
Papierformaten SRA3, A3, A4, A5, A6, B5, B6, C5, DL, Envelop
Papiergewicht 55 tot 300 gr/m²
Invoercapaciteit lade 1,2,3 en 4 Tot 550 vel
Uitvoercapaciteit Tot 250 vel
Aansluitmogelijkheden
USB versie USB 2.0
Netwerkaansluiting Ja
Beeldscherm
Display 10,1 inch kantelbaar
Kleurenscherm Ja
Touchscreen Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht 79 kg
Breedte 608 mm
Diepte 650 mm
Hoogte 834 mm
Opties
Leverbare opties PS3 module, diverse finishers, wireless LAN, fax module, compressie kit
€0,00 p/m


  • Inclusief toners en drums
  • Inclusief onderhoudscontract
  • Uitstekende aftersales

Advies nodig?
Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur
Phone 0597 432 574
Email info@leaseprinter.nl
Zorgeloos printen
Geen langlopende contracten
Merk onafhankelijk
Merken