Advies nodig?
Phone 0597 432 574 of e-mail

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Blog

Duurzaam printen met Epson en Leaseprinter.nl
Naast de printermerken Canon en Triumph-Adler zijn we trots te kunnen melden dat wij Epson toegevoegd hebben aan het portfolio van Leaseprinter.nl. Wij zijn door Epson volledig geaccrediteerd voor zowel de verkoop, het installeren als onderhouden van deze duurzame printers.
Printen op je thuiswerkplek
De overheid houdt het advies overeind om zoveel mogelijk thuis te werken. Bij een goede werkplek thuis hoort ook een multifunctionele printer zodat je thuis kunt printen en scannen alsof je gewoon op je werk bent.
Onze werkwijze tijdens de coronacrisis - gratis installatie op afstand
Ook wij ontkomen er niet aan om meer informatie te verstrekken over onze werkwijze tijdens deze Coronacrisis. Tot op heden werken wij gewoon door en onze toeleveranciers hebben tot op heden nog geen tekorten.
Canon’s nieuwe imageRUNNER ADVANCE DX printerserie helpt organisaties bij hun digitale transformatie
De werkomgeving verandert snel en voor veel organisaties heeft het digitaliseren van werkprocessen de hoogste prioriteit. Met de lancering van de nieuwe imageRUNNER ADVANCE DX serie helpt Canon organisaties bij het succesvol realiseren van hun digitale transformatieprocessen, ongeacht in welk stadium van hun transformatie zij zich bevinden. De geavanceerde multifunctionele printers helpen om print en digitaal naadloos te integreren, de productiviteit te verhogen en waardevolle IT-resources vrij te maken.
Sharp breidt A4-serie uit met nieuwe zwart-wit MFP’s en printers
Sharp heeft vier nieuwe zwart-wit-modellen aan haar A4-portfolio toegevoegd. De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en MX-B350P / MX-B450P printers bieden snelheden tot 45 pagina’s per minuut en draadloze connectiviteit verbindingsstandaard om dagelijkse printopdrachten op kantoor eenvoudiger te maken.
HP neemt printerdivisie van Samsung Electronics over
HP Inc. neemt de printerdivisie van Samsung Electronics over voor een bedrag van 1,05 miljard dollar. Dankzij de overname kan HP zich nog sterker doen gelden in de - naar de mening van de fabrikant - 'verouderde' kopieermachine-industrie, waar talloze vervangingsonderdelen zorgen voor kostbare service- en onderhoudsbezoeken.
Hacker neemt printers over om eigenaren te waarschuwen
Duizenden printers drukten uit zichzelf berichten af met de mededeling dat ze onderdeel waren geworden van een botnet.
Nieuwe versie generatie 3 imageRUNNER ADVANCE-platform
Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, introduceert de derde versie van haar derde generatie imageRUNNER ADVANCEplatform, voorzien van de nieuwste v3.8 firmware. Dit uitgebreide portfolio van 26 producten en 7 series biedt geavanceerde beveiliging en een intuïtieve interface voor alle apparaten. Deze derde versie biedt bovendien upgrades voor elk systeem uit de bekroonde imageRUNNER ADVANCE serie.
Scherp de beveiliging van printers
Hoewel de meeste IT-afdelingen van bedrijven strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printers vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. Dit kan grote gevolgen hebben! Inbreuk in de beveiliging kan hoge kosten opleveren.
Sharp breidt bekroond A4- en A3-portfolio uit met 25 nieuwe modellen
Sharp breidt zijn bekroonde A3- en A4-portfolio uit met in totaal 25 nieuwe MFP’s. Het bedrijf voegt elf nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) toe aan zijn A3 zwart-wit Advanced en Essentials-serie en introduceert veertien nieuwe printers en MFP’s binnen zijn A4-kleuren/zwart-witserie. Hiermee bestaat de totale line-up van Sharp voortaan uit 45 modellen.
Zorgeloos printen
Geen langlopende contracten
Merk onafhankelijk
Merken