Advies nodig?
Phone 0597 432 574 of e-mail

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Duurzame printers

Zorgeloos printen
Geen langlopende contracten
Merk onafhankelijk

Green-Line duurzame printers

Naast de verkoop en verhuur van voordelige en betrouwbare multifunctionele printers hebben we nog een belangrijke missie. Het zo goed mogelijk omgaan met het milieu en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Om deze missie te volbrengen hebben we het heft in eigen handen genomen en onze eigen "Green-Line" ontwikkeld.

Gereviseerde printers, maar dan als nieuw


Jong gebruikte printers krijgen van ons een tweede leven, maar dan met de garantie en kwaliteit van een gloednieuw apparaat. Bij Leaseprinter.nl doen we er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom hergebruiken we materialen voor onze gereviseerde machines, allemaal vanuit ons eigen magazijn in Winschoten. Door materialen zoals kunststof, metaal en elektronica te recyclen hoeven deze niet opnieuw geproduceerd te worden en dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én tot 60% goedkoper!!


Uiteraard zorgen wij ervoor dat de printer er weer als nieuw uitziet, door alle kunststof delen speciaal te reinigen en behandelen. Met de modernste technieken garanderen we dat de printer er niet alleen uitziet als nieuw, maar ook zo functioneert. Hier gaan dan ook de nodige kwaliteitsmetingen en uitvoerige testprocedures aan vooraf.

Dezelfde garantie, dezelfde kwaliteit

De Green-Line printers staan voor groen, betrouwbaar en voordelig. Omdat wij vertrouwen op onze kwaliteit krijgt u op onze Green-Line printers dezelfde garantie als op onze nieuwe machines. Dat is het groene van Leaseprinter.nl met de A-kwaliteit waar we trots op zijn.

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Zorgeloos printen
Geen langlopende contracten
Merk onafhankelijk
Merken